Home

További információk a DiaClin Szájsprayről

További információk a DiaClin Szájsprayről

Hatásmechanizmus

A DiaClin szájspray segít megelőzni a szájszárazságot és az ezzel kapcsolatos problémákat, mint pl. az érzékeny, vérző íny, illetve ha már kialakult, segíthet a kezelésében. Enyhíti a nyálkahártya irritációját és optimalizálja a szájüreg mikroflóráját.

A mikroflóra egy nagyon fontos eleme a szervezet védekező mechanizmusának. Az egyensúlyban levő, stabil mikroflóra elengedhetetlen a szájüreg szöveteinek normális, egészséges működéséhez. Ha ön diabéteszes, a szájüreg szövetének állapota károsodhat, a csökkent nyáltermelés miatt kialakuló kiszáradás miatt. Ez káros hatással lehet a szájüreg mikroflórájára is. A cukorbetegek szájüregében levő szövet elveszíti rugalmasságát, így egyre sérülékenyebbé válik.

2QR-komplex

A DiaClin szájspray használatakor, a szájüreg mikroflórája optimalizálódik a benne található 2QR-komplex által, amely minden DiaClin termék fő hatóanyaga. Ez a szabadalmaztatott anyag hatékonyan semlegesíti a kórokozó mikroorganizmusokat, a nyálkahártyához való kötődésük megakadályozása által. A DiaClin szájspray nyáltermelődést fokozó anyagokkal és segít megelőzni a szájszárazság kialakulását illetve a kialakult probléma kezelését.

2QR

Copyright © 2020 DiaClin Hungary. All rights reserved.