Home

GYIK

GYIK

 

 

Van-e támogatás a termékeken?

Nincs.

Hol tudom megvásárolni a termékeket?

A DiaClin termékek megvásárolhatók a gyógyszertárakban és a www.dentopharma.hu címen található webáruházban.

A DiaClin termékek gyógyítják a diabéteszt?

A diabétesz nem gyógyítható. A DiaClin termékek javítják az életminőséget azáltal, hogy csökkentik a betegséggel járó kellemetlen jelenségeket.

A DiaClin termékek tartalmaznak bármilyen állati eredetű összetevőt?

Nem.

Hogy lehetséges, hogy a termékcsalád alkalmas a bőr illetve a száj és szem elváltozásaira is?

A termékek alap és fő összetevője a szabadalmaztatott 2 QR-komplex nevű anyag. Ez egy poliszacharid, amelyet az Aloe tartalmaz, és hatékonyan semlegesíti a kórokozó mikroorganizmusokat. A 2QR-komplex hatékonyságát és biztonságosságát mind nyálkahártyán, mind bőrön is vizsgálták. Minden más összetevő úgy lett kiválasztva, hogy az alkalmazás helyének megfelelően biztonságos és hatékony legyen.

A DiaClin termékek gyógyszerek?

Nem. A DiaClin termékek orvostechnikai eszközök és kozmetikumok. Az összetevők nem gyógyítják a diabéteszt. Helyreállítják a mikroflóra természetes egyensúlyát-nem pedig elpusztítják a baktériumokat (mint pl. az antibiotikumok) – azáltal, hogy megakadályozzák a bőrhöz illetve a nyálkahártyákhoz való kötődésüket. Ezáltal támogatják a szervezet természetes ellenálló képességét.

A DiaClin termékeket tesztelték állatokon?

Nem, a termékeket nem tesztelték állatokon. Az összes terméket laboratóriumban tesztelték, ezt követően egészséges embereken, majd diabéteszes betegeken.

Mit kell tennem, ha problémám van valamelyik termékkel? (Például a lábhab nem jön ki a flakonból, vagy elszíneződött)

Lépjen kapcsolatba a forgalmazóval (a terméken megtalálható az elérhetőség) és tájékoztassa mi történ A forgalmazó segíteni fog megoldani a problémát.

A 2QR-komplex biztonságos?

Igen, a 2QR-komplex biztonságos és hatékony. Az amszterdami egyetem vizsgálta az anyagot (amely egyike a szabadalom tulajdonosainak). Minden egyes gyártási tételt minőségi tesztelésnek vetnek alá független laboratóriumban.

A termékeket lehet használni korlátlanul?

Igen, annyiszor használhatja, ahányszor szükségesnek érzi, nem lehet túladagolni. A Lábhabot és a Testápolót ajánlatos naponta 2-szer használni, a Szem- és Szájsprayt 3-5 alkalommal. A Tusfürdőt bármikor, ha szükségesnek érzi. A fentieken kívül bármikor, ha csökkenteni akarja a szárazságot, viszketést, irritációt. További információért olvassa el a termékhez mellékelt használati utasítást.

Mi történik, ha a Testápoló, a Lábhab vagy a Tusfürdő egy pici sebbe kerül?

Ha valamelyik termék egy kisebb sebbe kerül, enyhe irritációt fog tapasztalni. Ha az irritáció nem enyhül, a terméket vízzel öblítse ki a sebből. Vegye figyelembe, hogy a termékek összetevői biztonságosak a sebeken is, de nem tanácsos azokon használni.

Használhatok DiaClin termékeket, ha nem szenvedek diabéteszben?

Igen, a DiaClin termékeket azok is használhatják, akik nem diabéteszesek. De az összetevők kifejezetten úgy lettek kiválasztva, hogy a diabéteszes betegek számára hatékonyak és biztonságosak legyenek.

Hogy kell használni a DiaClin termékeket?

Minden terméken van használati utasítás.

Egy napon belül többször is használhatom a termékeket?

Igen, a DiaClin termékeket annyiszor használhatja, ahányszor szükségesnek érzi. A DiaClin termékek nem gyógyítják a bőr-, szem- vagy szájproblémákat. Ha panaszai tartósan fennállnak, keressen fel orvost.

A DiaClin termékek használhatók gyógyszerekkel együtt?

A DiaClin termékek nem befolyásolják a gyógyszerek hatását, azokkal együtt is biztonságosan alkalmazhatók.

Copyright © 2020 DiaClin Hungary. All rights reserved.