Home

További információk a DiaClin Testápolóról

További információk a DiaClin Testápolóról

Hatásmechanizmus

A DiaClin testápoló optimalizálja a bőrflórát, ezáltal ápolja a száraz, viszkető bőrt, valamint segít megelőzni annak kialakulását, javítja a bőr állapotát. A bőr mikroflórájának épsége elengedhetetlen az egészséghez, az egészséges bőrhöz.

Ha ön diabéteszes, a bőr védőfunkciója csökkent, a szövetek kiszáradása miatt, Ez negatív hatással van a mikroflórára. Így bőre egyre sérülékenyebb lesz és nehezebben áll ellen a külső behatásoknak.

2QR-komplex

A DiaClin Testápoló használatakor a bőr mikroflórája optimalizálódik, a benne levő 2QR-komplex hatására, amely a DiaClin termékek fő hatóanyaga. Ez a szabadalmaztatott bioaktív anyag hatékonyan semlegesíti a kórokozó mikroorganizmusokat, a bőrhöz való kötődésük megakadályozása által. A 2QR-komplex javítja a bőr védekezőképességét, a kórokozó baktériumokat eliminálja anélkül, hogy a bőr normál flórája sérülne. Így elmondható, hogy a DiaClin testápoló használatával megelőzhetők olyan kellemetlen jelenségek, amelyeket kórokozó mikroorganizmusok okoznak, mint pl. gyulladások, fertőzések. Ez a természetes védőhatás teljesen biztonságos és ártalmatlan, mivel nem mérgező anyagok vagy durva kémia anyagok váltják ki ezt a hatást.

2QR

Copyright © 2020 DiaClin Hungary. All rights reserved.