Home

Rólunk

Rólunk

Cégünk 2013-ban alakult, kifejezetten azzal a céllal, hogy a DiaClin termékcsalád Magyarországon is elérhető legyen a diabéteszes betegek számára. Küldetésünknek tekintjük, a cukorbetegséggel élők mindennapjainak megkönnyítését, hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a cukorbetegek is teljes életet élhessenek a betegséggel járó kellemetlen jelenségek nélkül.

A DiaClin termékcsalád a BioClin nevű Holland kutatócég termékei közé tartozik. A céget Floris Koumans  (stratégiai menedzsment) és édesanyja, Annelize Goedbloed (orvosbiológus) alapította 1989-ben.

A cég alapfilozófiája a bioaktív szemlélet. E megközelítés lényege, az emberi szervezet mikroflórájával kapcsolatos egészségügyi problémák kezelése és megelőzése.

Az emberi szervezetben található sejtek mindössze 10%-a tartalmazza a DNS-ünket, a többi 90% mikroba, melyek a szervezet működéséhez nélkülözhetetlenek, szükségesek a immunrendszer, az emésztés és még sok más funkció megfelelő működéséhez. Természetesen vannak olyan mikroorganizmusok is, melyek károsak a szervezetre nézve. Ha a szervezet mikroflórája egyensúlyban van, akkor a káros mikroorganizmusok nem tudnak ártani.

Ha a mikroflóra egyensúlya felborul, a káros baktériumok egészségügyi problémákat okozhatnak, testünk minden részének, melynek saját egyéni flórája van, megvannak a saját specifikus problémái.

A BioClin termékei javítják és helyreállítják a mikroflóra egyensúlyát. Sokévnyi kutatás után (az Amszterdami Szabadegyetem Orvosi Karának molekuláris sejtbiológiai tanszékével közösen) fedezték fel, izolálták majd szabadalmaztatták  a termékek bioaktív hatóanyagát. Ez az anyag a 2QR-komplex (angolul: ‘to cure’ = ‘gyógyítani’). A hatóanyag poliszacharidok elegye, amelyet speciális technológiával növényekből nyernek ki.

A kórokozó mikroorganizmusok úgy tudnak problémát okozni, hogy összekapcsolódnak szervezetünk sejtjeivel, ott elszaporodnak, majd átveszik az irányítást a mikroflóra felett. A 2QR-komplex különleges tulajdonsága, hogy képes gátolni ezt a mechanizmust. Ezzel a módszerrel semlegesítheti a kórokozókat anélkül, hogy bármilyen negatív hatást fejtene ki a szervezetünkre, vagy a mikroflórára. A 2QR-komplex hatóanyag tartalmú termékek hatékonyak bakteriális problémák kezelésére, valamint jól használhatóak az egészséges mikroflóra visszaállítására.

A BioClin célja, otthoni használatra tervezett, innovatív termékek kifejlesztése és gyártása, amelyek a a világ minden gyógyszertárában elérhetők. A termékek növényi összetevőkön alapulnak. Hatékonyságuk tudományosan igazolt, valamint cégbejegyzés és szabalmi jog által védettek.

 

Copyright © 2020 DiaClin Hungary. All rights reserved.